Фирма Конвой е основана през 1985 г. в Солун, Гърция, стартирайки като търговска компания за потребителски стоки в няколко държави. След изграждането на силна дистрибуторска мрежа в България стартира собствено производство на полиуретан и домакински продукти като кухненски гъби, гъби за баня и мопове.

 

Разположени в София България на повече от 60 000 m2 собствени сгради, със складове и производствени помещения, ние сме водеща компания за производство и дистрибуция на огромна гама от продукти.

 

Имаме собствено производство на полиуретанова пяна, както полиестер, така и полиетер, използвана за нашите домакински гъби, което гарантира затворен производствен цикъл от изходна суровина до краен продукт, с гарантирано високо качество на продуктите ни.

 

В момента портфолиото ни включва продукти с приложение в сектор „Почистване и хигиена” под марките – „Magic Clean Premium”, „Magic Clean” и „Enjoy” и сектор „Грижа за тялото” – „Comfort”. Освен нашите марки, ние произвеждаме и Private Label продукти не само за нашите партньори в България, но и за нашите клиенти в повече от 35 страни по света.

 

Стремим се да предоставим на нашите клиенти гама от висококачествени, достъпни и екологични продукти. През годините инвестираме в постоянно развитие, за да имаме най-модерното и технологично високо оборудване.

 

Сертифицирани сме по: Система за управление на качеството ISO 9001, Система за управление на околната среда ISO 14001, Система за управление на социалната отговорност SMETA