Фирма „МОНПЛАСТ“ ЕООД съществува и работи повече от три дететилетия.

 

Основната  и дейност е производство на пластмасови изделия, главно бъркалки за вендинг машини. Предлага 3 размера бъркалки, задоволяващи изцяло потреблението и изискванията на пазара. Производствената база се намира в с. Поповица на 27км източно от гр. Пловдив,  разположено на разклона между две основни пътни артерии за Бургас и Свиленград.

 

Фирмата разполага с напълно автоматизирани шприц машини и пакетажни машини, изработени специално за нуждите на „МОНПЛАСТ“ ЕООД.

 

Новите изделия от БИО разградима пластмаса са изцяло съобразени с Директивата ( ЕС) 2019/904 на Европейският парламент, относно намаляването на въздействието на определени пластмасови продукти върху околната среда. Направени са изцяло от възобновяеми източници. След използването си, те ще бъдат „изядени“ от почвената мултифлора и фауна и разградени до въглероден диоксид и вода. По този начин Монпласт се стреми към опазване на околната среда и предотвратява изсичането на дървета.

 

Компанията работи с висококачествена техника, обновява инвентара си постоянно, за да може да гарантира 100% качество на клиентите си!

 

Качеството на продуктите е официално одобрено със сертификат от ХЕИ за защитен промишлен дизайн.