Полигруп ООД е създадена през 1999 с основна дейност производство на полиетиленови фолиа и опаковки, които се използват за нуждите на селското стопанство, търговията, строителството и промишлеността.

 

Основните продукти, които дружеството предлага са полиетиленови фолиа, полиетиленови торби, термосвиваеми фолиа, стреч фолиа, опаковки, чували за смет и други. В последните години фирмата се насочи към производство на изделия от рециклиран материал, като по този начин се намалява обема на депонираните отпадъци посредством оползотворяването им за нуждите на производството, което дава положителен ефект в опазване на околната среда.

 

За да отговори на нарастващото търсене и развитие на пазара, дружеството непрекъснато инвестира в закупуване на нови машини и технологии.

 

Благодарение на предлаганите отлично качество на конкурентни цени, гъвкави срокове на производство, условия на доставка и обслужване от висококвалифицирани и мотивирани служители, Полигруп ООД завоюва водещи позиции на вътрешния и международния пазар.