Трейс Ипома става член на Трейс Груп през 2004 г. Дотогава тя е установила силна позиция на пазара в Югоизточна Европа под името Ipoma S.A., част от опаковъчното подразделение на Frigoglass. Основана е през 1982 г. като държавно предприятие.

 

Днес компанията разработва продуктови линии в два сегмента:

  • Шприцоване под налягане
  • Производство на BigBags /гъвкави полипропиленови контейнери.

Разполага с работна сила от над 200 професионалисти, работещи в съоръжение частна собственост, с площ 12000 кв. м. По отношение на качеството, работата се осъществява в съответствие със стандартите EN ISO 9001:2008 и ISO 22000:2005. На годишна основа, производственият капацитет надвишава 8000 тона полимер.

 

Продукти:

  • Твърди опаковки (кофи, контейнери), щайги (за обща употреба, безалкохолни напитки и бира), столове, седалки за стадиони, гъвкави полипропиленови контейнери, BigBags.

 

Продуктите са предназначени за промишлена употреба; производство на храни, химикали и бои; преработка на месо, хляб и земеделски продукти; превоз на торове и насипни продукти и т.н.

 

Основните пазари на Трейс Ипома традиционно са в България, Източна Европа и на Балканите, но през последното десетилетие успешно се разширяват и развиват дейност в цяла Европа.