Търговия с полимери:

НОВИЗ АД разполага с модерен склад за съхранение на полимери с капацитет до 1500 тона, открит в края на 2017 г. Основната дейност е импорт, продажба и реекспорт на полимери от Европа и Азия: HDPE, LDPE, LLDPE, PP, PS, ABS гранулати, филер мастербачи, десиканти, термопластични еластомери, цветни мастербачи и др. с приложение при екструзия, шприване и ротационно леене на полиетилен  на прах и гранулат, издуване на съдове и термоформоване/ко-екструзия на фолиа, опаковки и др.

 

Производство:

Производство на трислойни и еднослойни полиетиленови фолиа и конфекциониране на готови изделия в т.ч. пликове, чували с и без ролка, фолиа, чанти потник, торби за разфасовки, флексопечат и др. Експресни поръчки по спецификация на клиентa. Биоразградими/компостируеми чанти и пликове по стандарт EN 13432. Компанията е сертифицарана по ISO 9001-2008.

 

Продуктово фолио:

 

      * Търговия с полимери:

Полиетилен гранулат висока плътност (HDPE) за екструзия, шприцване и издуване,  LDPE за екструзия на фолиа и леене под налягане, LLDPE за издуване, каст филм и ротационно леене на прах и гранулат, PP кополимери, рандъм кополимери и хомополимери, Кристален и удароустойчив полистирол (GPPS/HIPS), натурален и прозрачен ABS, филер мастербачи, десиканти, термопластични еластомери за PS и PP, регранулати и цветни мастербачи и др.

 

        * Производство:

  • Чували и пликове на/без ролка
  • Фолиа
  • Чанти потник
  • Флексопечат
  • Компостируеми / биоразградими пликове по стандарт EN 13432