1seeSUSTAINtec представя решения за устойчиво управление на отпадъците и повишаване качеството на въздуха

 

На прага на 2020 г. Европа даде своята заявка да бъде първият въглеродно неутрален континент като противодействие на климатичната криза. Несъмнено, глобалните процеси ще се отразят и в България, която е догонваща „отличниците“ страна и ще трябва да ускори инвестициите и подобри регулациите.

 

В контекста на тези промени Виа Експо организира seeSUSTAINtec (7-9 април, София). Това е единственото у нас международно изложение за управление на отпадъци, енергийна ефективност, възобновяема енергия, интелигентни градове и чистота на въздуха. seeSUSTAINtec ще покаже, че устойчивите решения могат да бъдат както успешен бизнес, така и възвръщаема инвестиция за индустрията, общините и домакинствата. През 2019 г. събитието беше посетено от специалисти от 11 държави (21 % от чужбина и 79% от България) и организаторите очакват тази година ръст на бизнес ориентирани посетители.

 

Изложението

  • До момента водещи компании от Австрия, Белгия, България, Германия, Италия и Швейцария заявиха участие в seeSUSTAINtec. Те избраха събитието за продуктови премиери, за среща с нови клиенти и дистрибутори. За 11-та поредна година австрийски фирми ще демонстрират авангардни технологии.
  • Изложителите ще получат допълнителни услуги, предоставени от организаторите чрез Лоялна програма.
  • В зона “Алея на иновациите“ стартиращи компании и бизнес инкубатори ще разкажат за своите постижения.

Теми в конферентната част

  • Финансиране на проекти за устойчиво развитие
  • Климатична неутралност и защо да инвестираме в соларни покривни централи? – Презентация на Асоциацията на производителите на екологична енергия

Имате нови продукти, търсите дистрибутори и клиенти, искате да споделите идеи и опит в презентация? Запазете своето място в seeSUSTAINtec 2020.

 

Брошура    Статистика      За повече информация: viaexpo.com