Plastics Recycling Show Europe беше стартирано от  Plastics Recyclers Europe като първото специално изложение за рециклиране на пластмаси в континентална Европа.

 

Конференцията и изложбата твърдо се утвърди като фокусна точка на рециклирането на пластмаси в Европа. Ще бъдат показани най-големите имена в рециклираните материали, машини за рециклиране и услуги, показващи най-новите иновации от тази вълнуваща индустрия.

 

 

За всеки, който не може да присъства лично на събитието, тази година ще има виртуални елементи и сесии. Наградите и някои модули на конференции ще бъдат излъчвани на живо, посетителите ще могат да разглеждат подробните списъци на изложителите на уебсайта, а изложителите и посетителите ще могат да се свързват и да участват във видео разговори през двата дни от събитието, използвайки платформата на събитието.

 

Информативната и вдъхновяваща безплатна конференция с ключови фигури в индустрията ще разгледа най-новите възможности и предизвикателства, пред които е изправена индустрията за рециклиране на пластмаси в Европа.

 

За повече информация относно изложението посетете уебсайта на събитието.