Плексистаб България е водещ производител на PVC маркучи със седалище в град Пловдив. Компанията е създадена през 2000 г. в резултат на сътрудничеството между Plexaco, Гърция – водещ световен производител на PVC маркучи по това време и Стабил Инженеринг ЕООД, България – млад, но много бързо развиващ се семеен бизнес.

 

През 2012 г., след редица промени, Стабил Инженеринг АД става едноличен собственик на Плексистаб България. Въз основа на това Плексистаб се присъединява към холдинг, който включва шест компании с разнообразни дейности, представени, както на пазара в България, така и на международни пазари, обединени от истински семейни ценности и морал.

 

Днес Плексистаб България е собственик на 10 000 м² индустриална земя и 3140 м² модерни сгради, специално проектирани и построени за производство и складиране на PVC маркучи. Производственият капацитет на предприятието достига 3500 тона годишно, а 91% от продукцията се предлага в повече от 20 страни на четири континента – Африка, Азия, Европа и Австралия.

 

Амбициозен и сплотен екип се грижи за производството и маркетинга на нашата продуктова гама, разпределена в четири основни продуктови марки с приложения в селското стопанство, промишлеността, вентилацията, кабелната защита, плувните басейни, градината и др.:

  • PVC маркучи, армирани с PVC спирала – “BULFLEX”
  • PVC маркучи, армирани с метална спирала – “BULVYL”
  • PVC маркучи, армирани с полиестерна оплетка – “BULSTEEL”
  • PVC плоски маркучи – “BULFLAT”